Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Ez a brit politikus, aki Zelenszkijt arra biztatná, tárgyaljon Putyinnal

A fiatal férfiak aránya, akiket most Ukrajna elveszít, nagyon nagy, már csak ezért is tárgyalni kellene Farage szerint.

2024. 06. 15. 8:41
Nigel Farage, a Reform UK vezetője érkezik beszédének megtartása előtt London központjában 2024. június 14-én
Nigel Farage, a Reform UK vezetője érkezik beszédének megtartása előtt London központjában 2024. június 14-én Fotó: BENJAMIN CREMEL / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt mondanám Zelenszkijnek, nézd, a Nyugat támogatott téged, támogatni fog továbbra is, de a fiatal férfiak aránya, akiket most elveszít, nagyon nagy. Nem lenne itt az ideje, hogy legalább megpróbáljunk tárgyalni? Nem tudna nemet mondani” – mondta Nigel Farage, amikor a BBC munkatársa, Nicky Campbell kérdezte.

Putyin korábban azt mondta, hogy Oroszország készen áll a tárgyalási folyamat megkezdésére, ha Ukrajna elfogadja a Moszkva által támasztott feltételeket. Kijevnek ki kell vonnia csapatait Oroszország négy új régiójából: Herson, Zaporozhye, Luganszki és Donyecki területekről kellene kivonulniuk. Ezenkívül fel kell hagynia a NATO-csatlakozás gondolatával.

Borítókép: Nigel Farage, a Reform UK vezetője érkezik beszédének megtartása előtt London központjában 2024. június 14-én (Fotó: AFP/Benjamin Cremel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.