Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Fordulópont az orosz–ukrán háborúban? Ukrán zászló lobog Oroszország területén + videó

Ez a mai nap vezető híre lesz. Az ukrán hadsereg merész akciót hajtott végre – fogalmaz az Unian.ua.

2024. 06. 29. 10:33
Ukrajna zászlaja az ukrán nemzeti lobogó napja alkalmából rendezett ünnepségen Lvivben, Ukrajnában 2023. augusztus 23-án.
Ukrajna zászlaja az ukrán nemzeti lobogó napja alkalmából rendezett ünnepségen Lvivben, Ukrajnában 2023. augusztus 23-án. Fotó: Pavlo Palamarchuk / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Ukrán Fegyveres Erők 71. önálló vadászdandárjának katonái drónt használtak arra, hogy Ukrajna állami zászlaját az egyik orosz településen kitűzzék” – írja az Unian.ua a hivatalos közleményre hivatkozva. 

A videót a dandár Facebook-oldalán tették közzé. A felvételen jól látható egy drón, amelyre egy ukrán zászlót erősítettek, átlépte az orosz határt, és az egyik településen egy toronyra szerelte fel az ukrán zászlót.

 

Borítókép: Ukrajna zászlaja az ukrán nemzeti lobogó napja alkalmából rendezett ünnepségen Lvivben, Ukrajnában 2023. augusztus 23-án (Fotó: Pavlo Palamarchuk/Anadolu Agency/Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.