Megdöbbentő videón egy haldokló orosz katona életének utolsó pillanatai

Az orosz–ukrán háború eddigi legdurvább videóját tették közzé a közösségi oldalon. A felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

2024. 06. 02. 19:32
Fotó: Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kikerült az internetre az orosz–ukrán háború eddigi legmegdöbbentőbb videója, amelyen egy orosz katonát láthatunk, ahogy magatehetetlenül haldoklik a földön. A szerencsétlenül járt orosz katona életének utolsó másodperceit rögzítették, és látható, ahogy lassan meghal.

Fontos megjegyezni, hogy az orosz–ukrán háború kapcsán rengeteg dezinformáció kering az interneten, így nem lehet minden fotót, videót és információt maradéktalanul ellenőrizni.

Borítókép: Az orosz és az ukrán katonák élete gyakran egyetlen másodpercen múlik a háborúban (Fotó: Anadolu via AFP/Diego Herrera Carcedo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.