Orbán Viktor: Robert Fico látleletet adott a magyar baloldalról + videó

Fontos üzenet érkezett a magyaroknak a miniszterelnöktől egy nappal az EP-választás előtt.

2024. 06. 08. 10:43
ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó: Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze egy nap maradt az európai parlamenti választásokig, a voksolás kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán üzent a választópolgároknak.

A magyar baloldalt külföldről pénzelik, onnan gurítják be nekik a dollárokat, és aki a pénzt adja, az rendeli a zenét, ezért a baloldal vezetői háborúpártiak, mert a gazdáik ezt rendelték el

– fogalmazott.

Felidézte a kormányfő egyúttal a múlt hónapban megtámadott szlovák miniszterelnök, Robert Fico pénteki interjúját is: „minden magyar embernek látnia kellene, ha meg akarja érteni, hogy mi történik Magyarországon” – fogalmazott az interjúval kapcsolatban Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint ugyanis pontosan az történik Magyarországon, amiről Robert Fico is beszél. „Annak a látlelete, amiben mi is élünk” – hangsúlyozta.

Ez a választás nemcsak azért fontos, hogy kiálljunk a béke mellett, hanem azért is fontos, hogy világossá tegyük a baloldal számára, hogy a nép ellenében, a közvélemény ellenében, a békét akaró magyarok ellenében akármit is mondanak nekik a gazdáik, itt nem lehet választást nyerni

– zárta gondolatait Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.