Videó egy kézifegyverrel megsemmisített drónról

Négy ukrán drónt lőttek le Kaluga felett, kettőt közülük a város nemzetközi repülőterének megközelítésekor. Áldozatok nincsenek, de károk keletkeztek.

2024. 08. 30. 7:36
Ukrán katonák egy FPV drónnal repülnek Kreminna irányába, Luganszki terület, Ukrajna, 2024. augusztus 25-én.
Ukrán katonák egy FPV drónnal repülnek Kreminna irányába, Luganszki terület, Ukrajna, 2024. augusztus 25-én. Fotó: Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Volkswagen egykori gyáránál jelentek meg drónok, a gyár éppen csak megnyílt a tulajdonosváltás után. A repülőtér és az üzem közötti távolság öt kilométer. Kaluga régió nem határos Ukrajnával, Kalugától a határ kb. 300 km.

Borítókép: Ukrán katonák egy FPV drónnal repülnek Kreminna irányába, Luganszki terület, Ukrajna, 2024. augusztus 25.. (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.