Nagy baj van, már a harmadik világháború gondolata nyugtalanítja Elon Muskot is

Korábban Vlagyimir Putyin orosz elnök tett ezzel kapcsolatban bejelentést.

2024. 09. 13. 6:16
Orosz katonai járművek, köztük Jarsz interkontinentális ballisztikus rakétaindítók gurulnak a Vörös téren a Győzelem napi katonai parádén Moszkva központjában 2024. május 9-én. Oroszország a náci Németország felett a második világháborúban aratott győzelem 79. évfordulóját ünnepelte.
Orosz katonai járművek, köztük Jarsz interkontinentális ballisztikus rakétaindítók gurulnak a Vörös téren a Győzelem napi katonai parádén Moszkva központjában 2024. május 9-én. Oroszország a náci Németország felett a második világháborúban aratott győzelem 79. évfordulóját ünnepelte. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy X-felhasználó, Wall Street Silver szerint Biden és Kamala várhatóan ezen a hétvégén indítja el a III. világháborút, és engedélyezi a támadásokat mélyen orosz területen. Blinken külügyminiszter holnap fogja bejelenteni, hogy az USA zöld jelzést adott Ukrajnának, hogy nyugati gyártású rakétákkal csapást mérjen mélyen Oroszországon belül. Erre válaszolt Elon Msuk, kifejtve, hogy rossz érzése van ezzel kapcsolatban. 

Korábban Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy ez a NATO közvetlen konfliktusa lesz Oroszországgal.

Ha ez a döntés megszületik, az nem jelent mást, mint a NATO-országok, az Egyesült Államok, az európai országok közvetlen részvételét az ukrajnai háborúban

– mondta az orosz elnök.

És ez már természetesen jelentősen megváltoztatja a konfliktus lényegét, természetét. Ez azt fogja jelenteni, hogy a NATO-országok, az Egyesült Államok, az európai országok háborúban állnak Oroszországgal

– tette hozzá az atomnagyhatalom vezetője.

 

Borítókép: Orosz katonai járművek, köztük Jarsz interkontinentális ballisztikus rakétaindítók gurulnak a Vörös téren a győzelem napi katonai parádén Moszkva központjában 2024. május 9-én. Oroszország a náci Németország felett a második világháborúban aratott győzelem 79. évfordulóját ünnepelte (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.