Kamala Harris uralkodni akar az egész világon

Legfrissebb interjújában elárulta Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje, hogy mit akar elérni valójában, és ez semmi jót nem jelent a világ számára. Szerinte az USA elnöke nem csak egy nemzet vezetője, hanem a világé.

2024. 10. 22. 6:44
Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje
Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét interjút adott Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje. Ezúttal az MSNBC hírcsatornának beszélt, és bár mondanivalója nagyrészt kimerült republikánus riválisa, Donald Trump volt amerikai elnök pocskondiázásában, kicsúszott a száján egy érdekes mondat, amely rávilágít arra, hogy mit is szeretne valójában, ha megnyeri a novemberi amerikai elnökválasztást.

Az Egyesült Államok elnökének nemcsak az országunk számára kellene normákat állítania, hanem nekünk, mint nemzetnek, az egész világ számára is

– fogalmazott Harris.

Nem nehéz kitalálni, mit jelentene ez a világnak: az Egyesült Államok minden ország számára diktálni akarja a lépést. Kamala Harris korábban is tett már több botrányos kijelentést. Az egyik ilyen az volt, amikor antiszemita mondatok hangoztak el tőle. Mint azt lapunk megírta, az amerikai alelnök újabb botrányt robbantott ki azzal, hogy egyetértett egy Izrael-ellenes tüntető vádjával, miszerint a zsidó állam népirtást követ el a palesztinok ellen. 

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje (Fotó: Getty Images via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.