Chuck Norris hatalmas ütést mért a liberálisokra

Elege lett.

2021. 02. 21. 13:00
Norris, Chuck
Budapest, 2018. november 24. Chuck Norris amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipõsdoboz gyûjtõ jótékonysági akciójának indításán a Papp László Budapest Sportarénában 2018. november 24-én. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden jó liberálisként úgy viselkedik, mint egy elefánt a porcelánboltban. Gondolkodás nélkül teljesíti a liberális elit elvárásait. Természetesen, ahogy azt be is jelentette, Donald Trump rendeleteit sorban szünteti meg. A legújabb ötlete az, hogy jelentősen liberalizálni szeretné az abortusz szabályozását.

Sajnos az Egyesült Államokban a liberális agymosás hatalmas méreteket öltött és gyakorlatilag már visszafordíthatatlan károkat okozott.

Készült egy statisztika, mely szerint több ember tartja erkölcsileg helytelennek azt, hogy ha a Netflix fiókjukért nem fizetnek (46 százalék), mint az eutanáziát (26 százalék) vagy az abortuszt (20 százalék). És ami a legmegdöbbentőbb, hogy a megkérdezettek 51 százaléka szerint volt teljes mértékben helytelen a műanyag szívószálak használata.

Ez valami döbbenet! Itt tartunk most. A liberális agymosás elérte a célját.

Ez a felmérés volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban a köztudottan keresztény szellemiségű színésznél, Chuck Norrisnál.

Kemény hangvételű cikkben mutatott rá a liberálisok okozta őrületre.

A következőket írta, reagálva a felmérés eredményeire:

„Tehát van olyan, aki eutanáziával véget vetett rokona életének vagy elvetette a gyermekét, de úgy érzi, hogy jó ember, mert bambuszból és nem műanyagból készült szívószálat használ. Lemaradtam valamiről? Komolyan egy bambusz szívószál többet ér egy ember életénél?”

A színészlegenda nem finomkodott, a tőle megszokott nyílt, őszinte stílusban tette helyre a liberálisokat, ezúttal abortusz témában. Norris gondolatai némi reményt nyújtanak, talán nincs minden veszve és a hatalmas liberális ellenszél ellenére a józan ész utat tör magának.

Borítókép: Chuck Norris – MTI/Mónus Márton

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.