Orbán Viktor: Győzött a józan ész! + videó

Az uniós költségvetésről a megegyezés megszületett, győzött a józan ész – jelentette be a miniszterelnök.

Forrás: FACEBOOK2020. 12. 10. 20:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uniós költségvetésről a megegyezés megszületett, és győzött a józan ész – hangsúlyozta a magyar miniszterelnök.

– Győztünk, mert olyan nehéz időkben, mint a világjárvány, a gazdasági válság, nincs ideje annak, hogy most folytassunk le olyan ideológiai, politikai vitákat, amelyek hátráltatnak bennünket a cselekvésben. Győzött a józan ész, mert végül is Európa egységét ezzel a döntéssel sikerült megőriznünk. Szép esténk volt! – fejtette ki Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Magyarország érdekeit megvédtük, a partraszállás sikerült!

– Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Lezártuk az utolsó kört is, egymás tenyerébe csaptunk, a megállapodás megszületett, Magyarország érdekeit megvédtük, a partraszállás sikerült. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! – mondta másik videójában a magyar kormányfő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.