Az V. Bőköz Fesztiválról jelentjük

A megszokott családias hangulatban zajlik az V. Bőköz Fesztivál harmadik napja.

Magyar Nemzet
2020. 09. 05. 15:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megszokott családias hangulatban zajlik az V. Bőköz Fesztivál harmadik napja. Nehéz választani a programok között, így idén is a HP udvarban kezdtünk, ahol Szatyor Győző állandó tárlata ez évben is figyelmeztet a hagyományos életforma pusztulására.

Szatyor Győző metszetein és faragásain kívül a kiállítótérré avanzsált pajta újabb díszes ládákkal bővült, ezek történetét is készséggel elmesélte az érdeklődőknek Hoppál Péter országgyűlési képviselő, a fesztivál egyik alapító ötletgazdája.

Néhány portával arrébb bárki megtekintheti az Ormánság épített és gazdálkodási örökségének újra használatba vételét, ugyanis egy parasztház rekonstrukciója és ökológiai kertépítés folyik.

Gál Tamás felvidéki színművész a járványhelyzet miatt nem tudott eljönni, így a Boka Színház János vitéz című előadásának kezdetét várjuk most.

Fotó: Csejk Miklós

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.