időjárás 6°C Virgil 2022. november 27.
logo

Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez + videó

Magyar Nemzet
2020.10.29. 14:58
Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez + videó

Az Alapjogokért Központ kiadásában jelent meg magyar nyelven is Marguerite A. Peeters Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez című könyve. A mű a genderfogalom megjelenésétől kezdve az ideológia politikára, kultúrára és a társadalomra gyakorolt hatásait elemzi, átfogó képet adva a genderforradalom globális érzékenyítő propagandájáról.

Soha nem volt időszerűbb egy ilyen könyv megjelenése, mivel a genderlobbi egyre nagyobb hatást gyakorol Magyarországra is, és már a gyerekeinket is veszélyezteti érzékenyítő tevékenysége. A Genderőrület nem mesekönyv, hanem egy tudományos mű, mely lerántja a leplet a genderelmélet lopakodó ideológiájáról, és annak kritikáját adja.

A genderelmélet valójában a marxizmus újragondolását jelenti. Az elnyomott munkásosztályt azonban ma az ideológia számára az LMBT-közösségek és a nők jelentik, amelyet fel kell szabadítani a férfiak elnyomása alól. A genderfogalom már a második világháború után megjelent a köztudatban, ugyanakkor csak a hidegháború megszűntével tudott igazán erőre kapni, mivel addig a nyugati országokat más típusú viták kötötték le.

Az Alapjogokért Központ Facebook oldala.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.