időjárás 12°C Zalán 2023. március 30.
logo

Rendkívüli összefogás a magyar színházi életben karácsonykor, a Párbeszéd Házában

Magyar Nemzet
2020.12.22. 13:00
Rendkívüli összefogás a magyar színházi életben karácsonykor, a Párbeszéd Házában

Jézus születése ünnepe alkalmából a Párbeszéd Háza is szeretné elhelyezni saját ajándékát a közös ünnepi fa alá. Huszonnégy magyar színművészt kértek fel, hogy mondjanak el egy karácsonyi versfüzért, amelyet József Attila, Juhász Gyula, Babits Mihály, Ady Endre és Kosztolányi Dezső verseiből állítottak össze. Ők huszonnégyen a magyar kulturális és közélet sokszínűségét jelenítik meg, azt a fajta sokszínűséget, amelyben minden szín érték, amelyben minden szín léte a teljességet szolgálja.

A Párbeszéd Háza felkérte művészek: Bánsági Ildikó, Básti Juli, Blaskó Péter, Bodrogi Gyula, Császár Angela, Cseke Péter, Eperjes Károly, Koltai Róbert, Kubik Anna, Lukács Sándor, Mécs Károly, Molnár Piroska, Nagy-Kálózy Eszter, Pokorny Lia, Puskás Tamás, Ráckevei Anna, Rudolf Péter, Sára Bernadett, Stohl András,Szabó Győző, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Udvaros Dorottya és Vecsei H. Miklós.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.