Tim Burton világát idézi Dobó Kata új filmje

Dobó Kata élőszereplős mesefilmje az év végére kerül a mozikba, de a nemrég megjelent előzetes is sokat ígér.

Magyar Nemzet
2021. 07. 18. 21:30
null
Jelenet a filmből Forrás: origo.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varázslatos világba kalauzol Dobó Kata második rendezői munkája során, amely az egész család számára ígér könnyed, változatos és megható kikapcsolódást. Az El a kezekkel a papámtól! című film inspirációját Lakner Artúr 1942-es Édes mostoha című regénye adta. A cselekmény szerint a főszereplő kislány, Dorka élete gyökeresen megváltozik, mikor édesapja bejelenti, hogy újranősül.

A Tim Burton filmjeit idéző különleges hangulat és látványvilág köszön vissza már az előzetesből is, mintha Charlie csokigyárában vagy Alice csodaországában járnánk. A gonosz mostohával folytatott küzdelem álomszerű helyszíneken történik, és varázslatban, csodákban is bővelkedik, de a zene, a tánc és az ének sem marad el.

A főbb szerepekben Csobot Adél, Bokor Barna, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna és Pindroch Csaba tűnik fel. Az El a kezekkel a papámtól! december 2-án debütál a hazai mozikban.

Jelenet a filmből
Fotó: Origo.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.