Az olimpiai sikerek után újabb világraszóló magyar siker

Véget ért az olimpia, s bár éremesőt nem, de újabb nemzetközi sikert hozott a Dirty Slippers. A zenekar vasárnap óta dolgozik a legendás, londoni Abbey Road Stúdióban, ahol a Vársz valahol című nagylemezük angol nyelvű dalait rögzítik, George Shilling, sokszorosan díjazott producer irányításával.

2021. 08. 16. 12:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

E vitathatatlan siker, vélhetően a 444, álnéven áskálódó propagandistájának szájízét keseríti csupán, aki nem átallotta hazugságnak feltüntetni Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros azon kijelentését, hogy egy jeles lett dobos játszott több daluk felvételén. Nos, mielőtt kétségbe vonná a csapat londoni jelenlétét, íme egy fénykép az Abbey Roadból, George Shillinggel.

Lobó-Szalóky Lázár és George Shilling. Fotó: You and Media Management

– Könnyekig meghatódtunk, amikor átléptük a stúdió küszöbét – vallotta be Lobó-Szalóky Lázár. – Fel sem tudjuk fogni, hogy velünk történik ez a csoda. A felvételek előtt Neil körbevezetett minket a stúdió összes termében, így megnézhettük és meg is érinthettük azokat a hangszereket, amelyeken Paul McCartney, John Lennon vagy épp a Pink Floyd tagjai játszottak. Fantasztikus élmény ez, a munkafolyamat pedig elképesztően nyugodt, boldog és inspiráló hangulatban zajlik. Szeretném ezúton is megköszönni dr. Kásler Miklós miniszternek és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy segítettek álmaink megvalósításában.

A Beatles lemezborítót idéző felvételen George Shilling, Ferenczi Bebi, Tóth Zsombor, Bodrogközy Rita és Lobó-Szalóky Lázár. Fotó: You and Media Management

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.