Edina 2024. február 26.
logo

Művészek a menekültekért – Legyünk minél többen, adjunk minél többet!

Magyar Nemzet
2022.03.23. 10:00 2022.03.24. 09:17
Művészek a menekültekért – Legyünk minél többen, adjunk minél többet!

A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola Legyünk minél többen, adjunk minél többet! szlogennel hirdette meg jótékonysági árverését, amelyen 58 művész 79 alkotására licitálhatnak az érdeklődők március 27-én, vasárnap 11 órától Kápolnásnyéken, a Halász Gedeon Eseményközpontban. Az árverés teljes bevételét az Ukrajnát sújtó háborút elszenvedők megsegítésére fordítják a szervezők: átutalják az Ökumenikus Segélyszervezet számlájára. 

A jótékonysági árverésre kerülő műalkotások listája és a részvételhez szükséges dokumentumok ITT online is elérhetők. A honlapon megtalálható valamennyi, az árverésen való részvételhez kapcsolódó dokumentum (árverési szabályzat, regisztrációs űrlap, meghatalmazás) is. Az árverésen részt venni regisztrációval lehet, az árverési szabályzatból minden további részlet egyértelműen kiderül.

A felajánlott művekből készült kiállítás március 26-ig ingyenesen látogatható a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban hétfőtől péntekig 8–16, hétvégén 10–16 óráig.

Az árverésre regisztrálni személyesen a helyszínen vagy online, a megfelelő dokumentumok kitöltésével és az [email protected] címre történő elküldésével lehetséges. A szervezők kérik, hogy az árverésre a licitálók személyes okmányaikat (személyi igazolvány, lakcímkártya, adóigazolvány) vigyék magukkal.

Borítókép: Haász Ágnes Délidő című munkája (Fotó: Művészetinépfőiskola.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.