Ingyenes mobilalkalmazás is segíti a tájékozódást a Szent István-napon

A leglátogatottabb alkalmazásboltokban (Google Play, App Store) már elérhető és letölthető a Szent István-nap rendezvényeivel kapcsolatos, a legfontosabb információkat tartalmazó ingyenes mobilapplikáció, melyek használatához nem szükséges regisztráció.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 08. 09. 19:54
Mobiltelefonos applikáción tanulja a gyerek a pénzügyi alapismereteket
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország születésnapját a hagyományoknak megfelelően minden évben, így idén is méltó módon megünnepeljük. A négynapos ünnepségsorozaton a hivatalos programok mellett változatos műsorkínálat, családi és gyermekprogramok, valamint könnyűzenei koncertek sora várja az érdeklődőket a fővárosban.

Az ünnepségsorozat összes programját és fellépőit, valamint a látogatható helyszíneket és a rendezvénnyel kapcsolatos híreket is elérhetik a Szent István-nap hivatalos mobilapplikációjában az alkalmazást letöltő felhasználók.

A zenés előadások mellett a már ismert Mesterségek Ünnepe, a Divat&Design Fesztivál, a Magyar Ízek Utcája és a Csárdafesztivál, illetve a Food Truck Show színesíti a programot. A személyes program összeállítását segíti, hogy az egyes programok a Kedvencek közé menthetők, valamint a műsorokat akár a saját online naptárunkhoz is hozzáadhatjuk.

Tavaly négy nap alatt 20 rendezvényhelyszínen csaknem kétmillióan voltak kíváncsiak az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjaira. A látogatók ellátásáról a meglévő vendéglátóipari egységek mellett több mint százötven kitelepülő kereskedőegység kínálata is gondoskodik, akiktől a tavalyi évben bevezetett megfizethető, szabott áras termékeket lehet megvásárolni. Ezekre a felhasználók szintén rákereshetnek a Szent István-nap alkalmazásban.

Az ingyenes applikáció, amelyből rendkívüli helyzetben közvetlenül vészhívás is indítható, augusztus eleje óta már elérhető a nagyobb alkalmazásboltokban.

 Aki a tavalyi esemény kapcsán már letöltötte, annak csupán frissítenie kell az appot.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.