Nő és férfi

A nagy sikerű kapolcsi előbemutató után október 5-én volt a premierje Peter Quilter Mr. és Mrs. című darabjának, melyet Somogyi Szilárd rendezésében mutatott be az Art-Színtér.

Magyar Nemzet
2022. 10. 09. 17:37
null
Fotó: Art Színtér
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mr. és Mrs. egy olyan prózai előadás, amelyben megpróbálják létrehozni a kapcsolatot az öt különböző élethelyzetben lévő női és férfikarakter között. Sok humorral, drámai pillanattal ajándékozza meg nézőit az Art-Színtér. Janza Kata és Szabó P. Szilveszter számára is sok új kihívást tartogat a produkció. Kik ezek a férfiak és nők, akiket megformálnak? Lehet, hogy ők mindig ugyanazok a személyek, csak a körülmények változnak? Ha változnak, miért változnak? Furcsa titok lappang a háttérben. Peter Quilter Mr. és Mrs. című vígjátéka, a Művészetek Völgye és az Art-Színtér közös előadása legközelebb október 10-én látható a Bethlen Téri Színházban.

Borítókép: Jelenet az előadásból (Fotó: Art-Színtér)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.