Meghökkentő dologról posztolt halála előtt Tina Turner, valószínűleg ez okozhatta a halálát

Nagy veszélybe sodortam magam azzal, hogy nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal – fogalmazott.

Magyar Nemzet
Forrás: Instagram2023. 05. 25. 12:41
Tina Turner - Golden Camera 2005
Tina Turner at the awarding ceremony of the Golden Camera 2005 in Berlin. (Photo by SCHROEWIG/jmk / SCHROEWIG/News & Images / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: Europress/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megállíthatatlan túlélőt, a rock legendás királynőjét szerdán érte a halál svájci otthonában, 83 éves korában. Két hónappal korábban azonban valami nagyon érdekes dologról posztolt Instagram-oldalán. A bejegyzésben azt írta,  súlyos veszélynek tette ki magát, amikor nem vette komolyan, hogy 1978-ban magas vérnyomással diagnosztizálták.

„Ma van a Nemzetközi Vese Világnap. Hogy ez miért fontos? Mert a vesék úgy mennek tönkre, hogy nem érzed a fájdalmat. És ezért ma azt mondom: Szeresd a veséidet! Megérdemlik” – fogalmazott a szupersztár még március elején, majd azzal folytatta, a veséi estek áldozatul annak, hogy a magas vérnyomását nem kezelték gyógyszerekkel. 

„Nagy veszélybe sodortam magam azzal, hogy nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal, hogy napi, egész életen át tartó gyógyszeres terápiára van szükségem. Túl sokáig hittem azt, hogy a testem egy érinthetetlen és elpusztíthatatlan bástya” – fűzte hozzá. 

Korábban a Magyar Nemzet beszámolt arról, hogy Tina Turner hosszú betegség után halt meg. A világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb énekesnője volt, aki több mint 200 millió lemezt adott el, és bekerült a Guinness rekordok könyvébe is, mert több koncertjegyet adott el, mint bármely más szólista a szórakoztatóipar addigi történetében.

Borítókép: Tina Turner (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.