időjárás 21°C Csanád , Emil 2023. május 28.
logo

Meghökkentő dologról posztolt halála előtt Tina Turner, valószínűleg ez okozhatta a halálát

Magyar Nemzet
Forrás: Instagram
2023.05.25. 12:41 2023.05.25. 13:32
Meghökkentő dologról posztolt halála előtt Tina Turner, valószínűleg ez okozhatta a halálát

A megállíthatatlan túlélőt, a rock legendás királynőjét szerdán érte a halál svájci otthonában, 83 éves korában. Két hónappal korábban azonban valami nagyon érdekes dologról posztolt Instagram-oldalán. A bejegyzésben azt írta,  súlyos veszélynek tette ki magát, amikor nem vette komolyan, hogy 1978-ban magas vérnyomással diagnosztizálták.

„Ma van a Nemzetközi Vese Világnap. Hogy ez miért fontos? Mert a vesék úgy mennek tönkre, hogy nem érzed a fájdalmat. És ezért ma azt mondom: Szeresd a veséidet! Megérdemlik” – fogalmazott a szupersztár még március elején, majd azzal folytatta, a veséi estek áldozatul annak, hogy a magas vérnyomását nem kezelték gyógyszerekkel. 

„Nagy veszélybe sodortam magam azzal, hogy nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal, hogy napi, egész életen át tartó gyógyszeres terápiára van szükségem. Túl sokáig hittem azt, hogy a testem egy érinthetetlen és elpusztíthatatlan bástya” – fűzte hozzá. 

Korábban a Magyar Nemzet beszámolt arról, hogy Tina Turner hosszú betegség után halt meg. A világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb énekesnője volt, aki több mint 200 millió lemezt adott el, és bekerült a Guinness rekordok könyvébe is, mert több koncertjegyet adott el, mint bármely más szólista a szórakoztatóipar addigi történetében.

Borítókép: Tina Turner (Fotó: AFP)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.