Ösztöndíj, hogy bárki valóra válthassa az álmát

Július 5-től közel két hónapon keresztül lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára. A két cég úgy véli, a jó dolgok ott születnek, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak. Így Magyarország területétől kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet a kétmillió forint összértékű ösztöndíjra, aki úgy érzi, már csak egy kis támogatásra van szüksége álma megvalósításához.

Magyar Nemzet
2023. 06. 30. 19:00
null
Fotó: ATTILA GUNDUZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2023 nyarán egy különleges ösztöndíjprogramot hirdet meg a Padthai és az activé FiberShake-csapata. Mindenkiben ott lapul egy örök fiatal, aki a megfelelő támogatással képes kitörni a komfortzónájából és megvalósítani rég dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépeseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton.

Legyen szó egy továbbképzésről, az álom megvalósításához szükséges használati eszközről, egy oktatási programról, egy elérhetetlennek tűnő sportfelszerelésről vagy épp hangszerről, most minden álom egy karnyújtásnyira van.

 – Nagy öröm, hogy ezt az ösztöndíjat az activé Fibershake-kel közös együttműködésben hívjuk életre. Az activé FiberShake egy fantasztikus magyar fejlesztésű rost shake, amelynek sikertörténete tökéletesen illeszkedik az ösztöndíj célkitűzéséhez – mondta Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa. 

Sokunk életében van olyan, hogy egy meg nem valósult álmot dédelgetünk akár éveken, évtizedeken át.

– Volt idő, amikor az activé FiberShake-re is azt hittük, hogy sosem valósul meg, és csak az álmainkban, vágyainkban él tovább. A mi álmunk kemény munkával valósággá vált, ami a mai napig néha felfoghatatlan számunkra – árulta el Vadász Fanni activé FiberShake társalapító, kreatívigazgató.

A Padthai és az activé FiberShake csapata július 5-től augusztus 31-én 23.00-ig várja a pályázatokat az Active.padthaiwokbar.com oldalon. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy egy motivációs levél mellett bemutassák az álmukat, és meggyőzzék a két cég képviselőit elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról. A beérkezett pályaművek kiértékelése után szeptember elején derül ki, ki az az egy szerencsés, aki a kétmillió forintos ösztöndíjat elnyerte. A Padthai és az activé FiberShake a legkülönlegesebb álom megvalósulását is figyelemmel kíséri és beszámol majd róla, hogy ezzel is inspirálja és motiválja az embereket.

Borítóép: A wokbár konyhája (Forrás: Padthai Wokbar)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.