Barbie tiszteletére rózsaszínbe borult az óriáskerék

Nem mindennapi látványosságban volt része annak, aki csütörtök este a fővárosi Erzsébet téren járt. A mozikba most megérkezett Barbie örömére pompázott rózsaszín fényárban a belváros fő látványossága, Budapest Óriáskereke. Az este kilenc és éjfél közt megcsodálható pazar díszkivilágításban bárki gyönyörködhetett ráhangolódásként a nyár legjobban várt filmjére, amely Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével enged betekintést a Mattel ikonikus, a kislányok milliói körében kedvelt játékbaba fantasztikus álomvilágába.

Magyar Nemzet
2023. 07. 21. 11:00
A Barbie film miatt rózsaszín díszkivilágítást kapott Budapest Óriáskereke
Rózsaszín díszkivilágítást kapott Budapest Óriáskereke a Barbie film tiszteletére (Forrás: Mattel) Fotó: Mattel Forrás: Mattel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A film bemutatója hatalmas mérföldkő Barbie, immár 64 évre visszanyúló karrierjében. Élőszereplős filmben először lép át a mozivászonra a világ kedvenc játékbabája, ami minket is arra sarkalt, hogy ezt a pillanatot feledhetetlenné tegyük Budapesten. Mindenképpen olyan eseményt akartunk ehhez az alkalomhoz párosítani, ami vidám, emlékezetes, közös élményként marad meg sokunk emlékezetében. A rózsaszín fényár igazi mesebirodalommá változtatja át a főváros egyik legkedveltebb, leglátogatottabb helyszínét köszönhetően Barbie-nak.” - mondta Török Kata. 

A Barbie film miatt rózsaszínbe borult Budapesten az óriáskerék
Rózsaszínbe borult a Barbie film tiszteletére a Budapesti Óriáskerék (Forrás: Mattel)

A Mattel magyarországi marketingvezetője hozzátette, hogy Barbie mindig is haladt a korral, a folyamatos megújulás része a márka életének. 

A fejlődés középpontjában pedig mindig az állt, hogy a különböző típusú játékbabák hozzájáruljanak ahhoz, hogy a lányok azzá válhassanak, akik szeretnének. A hazai mozikban már látható Barbie is ennek a felfogásnak a szellemében született meg. A filmben a címszereplőt megformáló Margot Robbie és az elválaszthatatlan társát, Kent alakító Ryan Gosling kimerészkednek a való világba, hogy együtt tapasztalják meg mit jelent az igazi tökéletesség és hogy azt igazából nem a külsőségek határozzák meg. 

A Barbie július 20-tól országszerte megtekinthető a mozikban az InterCom forgalmazásában.

A Barbie című film története:

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.

De még a legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!

A film alkotói: 

Főszereplők: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrara, Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell. Zene: Alexandre Desplat. Operatőr: Rodrigo Prieto. Látvány: Sarah Greenwood. Írta: Greta Gerwig, Noah Baumbach. Rendezte: Greta Gerwig

Borítókép: Rózsaszín díszkivilágítást kapott Budapest óriáskereke a Barbie film tiszteletére (Forrás: Mattel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.