Bemutatták a Barbie című mozifilmet

Szerdán mutatták be a Barbie című mozifilmet Londonban. A Margot Robbie ausztrál színésznő és Ryan Gosling kanadai színész főszereplésével elkészült film alighanem a nyár egyik legüdébb filmlimonádéjának ígérkezik.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 13. 17:30
Barbie
GERWIG, Greta; ROBBIE, Margot; GOSLING, Ryan
London, 2023. július 13. Margot Robbie ausztrál színésznõ és Ryan Gosling kanadai színész a Barbie címû film bemutatóján Londonban 2023. július 12-én. Az elsõ élõszereplõs Barbie-filmet az amerikai Greta Gerwig rendezte. MTI/AP/Invision/Scott Garfitt Fotó: Scott Garfitt Forrás: MTI/AP/Invision
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Margot Robbie megadta a módját a premiernek, igazi Barbie babaként jelent meg a fodros gallérú, pasztellrózsaszínű ruhájában. Nemcsak az ausztrál színésznő, de a film többi szereplője is – többek között Dua Lipa, America Ferrera, Hari Nef, Sam Smith és Simu Liu – barbie-s ruháikban jelentek meg a londoni bemutatón.

A rendező, Greta Gerwig, nem kis merészségről adott tanúbizonyságot, amikor minden idők egyik legismertebb játék babájáról kívánt filmet forgatni. 

A készítők különös gonddal figyeltek arra, hogy a fiatalok és az középkorúak számára is érdekes film jöhessen létre. Hogy kit érint majd meg a film, az még a jövő zenéje. A film történetéről ugyanis eddig nem sok részlet derült ki, csupán annyi, hogy a babaszobák tökéletes mesevilágában is akadhatnak galibák. Bárhogy is alakul a történet, annyi bizonyos, hogy az elmúlt évek után talán jó lehet egy olyan filmet látni, amellyel végre rózsaszín szemüvegen át láthatjuk a világot.

A film Magyarországi bemutatója július 20-án lesz.

 

Borítókép: A Barbie című mozifilm bemutatója Londonban (Fotó: MTI/AP/Invision/Scott Garfitt)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.