Művészeti fesztivál lesz Pesthidegkúton

Idén 25. alkalommal rendezik meg a programot augusztus 23. és 27. között, amelyen fellép mások mellett a Platon Karataev együttes és a Szent Efrém Férfikar, a Duda Éva Társulat Ramazuri című élőzenés tánc-cirkuszi felfordulással készül, de látható lesz az Orlai Produkciós Iroda Jaj, nagyi! című színdarabja, valamint a L’art pour l’art Légitársaság című előadása is – közölték a szervezők.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 07. 10:35
Szent Efrém Férfikar
20221112 Tatabánya Tatabánya Tánckultúrájáért és a Bányász Táncegyüttes: Déva Gála jótékonysági akció a tatabányai és az erdélyi gyermekek támogatására. Fotó: Flajsz Péter FP Komárom-Esztergom megyei 24 Óra Képen: Szent Efrém Férfikar Fotó: Flajsz Péter Forrás: Flajsz Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jótékonysági koncertet ad mások mellett Zorán, Falusi Mariann, Presser Gábor, Oláh Ibolya és zenekara, Bíró Eszter, Födő Sándor és Sárik Péter is. Lesz gólyalábas zsonglőrműsor a Tűzfészek Társulat előadásában, A halhatatlanság országa című előadással készül a Fabók Mancsi Bábszínháza, A zöldszakállú király című darabot a Ziránó Színház művészei adják elő, de lesz Halász Judit- és Kaláka-koncert, családi futóverseny, solymász- és mentőkutyás bemutató is.
 

Platon Karataev
A Szent Efrém Férfikar a Déva Gála jótékonysági akció a tatabányai és az erdélyi gyermekek támogatására rendezvényen 2022.11.12-én Tatabányán (Fotó: Flajsz Péter Komárom-Esztergom megyei 24 Óra) 

A fesztivál szabadtéri, eső esetén a programokat a Klebelsberg Kultúrkúria épületében tartják meg, részletes program a kultúrház oldalán olvasható.
A programokról bővebben ITT olvashatnak.

Borítókép: Platon Karataev koncert 2023. május 11-én Budapesten (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.