időjárás 4°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Bayer Zsolt: Még egy hülye

Csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.09.24. 12:00 2023.09.24. 16:37
Csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten

A tegnap esti rendezvényen a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei léptek fel a budapesti Puskás Aréna Szoborparkban.

A tegnap esti Eurojackpot Szuperkoncertet a DR BRS és vendégei nyitották, a dj-producer a már ismert slágereken túl egy Király Viktorral közösen jegyzett dal premierjével készült. Ezt követően ByeAlex és a Slepp lépett színpadra. Az énekes idei utolsó budapesti fellépésén felcsendült a legújabb, Széltoló című száma is.

Több tízezren vettek részt a Szerencsejáték Zrt. rendezvényén. Forrás: Facebook/Szerencsejáték Zrt. 

Az estét a csaknem húszéves Halott Pénz előadása tette felejthetetlenné. A nyolctagú kórussal kiegészült együttes több mint másfél órás show-val készült, a fellépést pedig egy közel 300 rakétából álló tűzijátékkal zárta.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, nagyon örülnek, hogy évről évre több tízezren vesznek részt a szuperkoncerten. Hozzátette, a kezdeményezésükkel hagyományt teremtettek, a nagyszabású ingyenes eseménnyel sikerült közelebb hozniuk játékosaikhoz a magyar kultúrát, azon belül is a könnyűzenét. Büszkék arra, hogy a rendezvényen nemcsak jól szórakozhatnak, hanem újra egy jó ügy mellé is állhatnak.

Bízom benne, hogy az idén is milliókkal tudjuk támogatni a hátrányos helyzetű családok megsegítését az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül

– mondta Mager Andrea.

A Szerencsejáték Zrt. a szoborparkban értékesített szerencsejáték-termékek után befolyt összeget idén is 100 százalékban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezetnek, ezzel is támogatva annak több mint három évtizede folytatott munkáját. 
 

Borítókép: Eurojackpot Szuperkoncert a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban  (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.