Karinthy-kötetre is licitálhatunk a dedikált könyvek online aukcióján

Huszadik alkalommal tartja meg október 12. és 22. között dedikált könyvek és kéziratok online árverését az Antikvarium.hu könyvkereskedési online áruház.

Forrás: Kronika.ro2023. 10. 11. 22:00
Forrás: antikvarium.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az árverésen indított összes könyv személyesen is megtekinthető október 12. és 19. között Budapesten, a Soroksári út 18. szám alatt. A kétszáz aláírt, dedikált ritkaságok között olyan kiadványok szerepelnek, mint Arany János és Petőfi Sándor levelezése Arany Lászlóné által dedikált példányban, Karinthy Frigyes Így láttátok ti című könyve, Márai Sándor A kassai polgárok vagy Mikszáth Kálmán saját kézjegyével ellátott A jó palócok című műve – olvasható a Krónika online oldalán.

Arany János és Petőfi Sándor levelezésének Arany Lászlóné által dedikált példánya. Forrás: Antikvarium.hu

Az Antikvarium.hu kínálatában József Attila, Radnóti Miklós, Juhász Gyula, Wass Albert, Pilinszky János, Móricz Zsigmond, Móra Ferenc, Molnár Ferenc, Kosztolányi Dezső, Fekete István, Herczeg Ferenc vagy Kertész Imre aláírásával ellátott könyvekre is lehet licitálni.

Borítókép: Karinthy Frigyes Így láttátok ti című könyvének dedikált példánya (Forrás: Antikvarium.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.