Nincs megállás, a kilencvenhárom éves Clint Eastwood újra filmet forgat

Az Oscar-díjas színész-rendező ezúttal nem játszik saját filmjében, a cikkhez készült fotón hosszú fehér szakállal látható a kamera mögött.

Forrás: MTI2023. 11. 23. 17:00
Clint Eastwood újra forgat
Clint Eastwood újra forgat Fotó: NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 93 éves Clint Eastwood a georgiai Savannah-ban forgatja Juror No. 2 című filmjét – számolt be róla szerdán a People.com portál. A Juror No. 2 (Kettes számú esküdt) főszerepeit Nicholas Hoult és Toni Collette alakítja, de Kiefer Sutherland és Zoey Deutch is játszik majd a filmben. 

Hoult a címszereplőt alakítja, aki egy gyilkossági ügy tárgylásán rájön, hogy felelős lehet az áldozat haláláért, és azzal az erkölcsi dilemmával szembesül, hogy feladja magát, vagy hagyja az ártatlan vádlottat elítélni.

Collette a vádat képviselő ügyészt játssza.

Eastwood, aki négy Oscar-díjat is kapott filmjeiért producerként és rendezőként (Nincs bocsánat, Millió dolláros bébi), legutóbbi Cry Macho – A hazaút című filmjét 2021-ben mutatta be.

Borítókép: Clint Eastwood (Fotó: NurPhoto/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.