Újabb fotókon a Budapesten forgató Johnny Depp

Befejeződött Johnny Depp filmje, a Modi forgatása Budapesten. A film egyik színésze, Antonia Desplat friss képeket osztott meg közösségi oldalán, amelyekből kiderül, hogy egészen különleges helyszíneken is dolgoztak.

2023. 11. 05. 21:45
Johnny Depp
Johnny Depp Fotó: Luca Carlino Forrás: NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Károlyi-kert környékén lévő utcákban látták a rajongók Johnny Deppet, most pedig Antonia Desplat fotóin tűnik fel a sztár. A színésznő ugyanis nemrég egy képsorozattal intett búcsút az általa megformált karakternek és persze a stábnak is. A fotókon természetesen maga Depp is feltűnik, az egyik felvételen például egy temetőben látható. 

Nos, ez az egy nagyon különleges volt. Micsoda csapat! Micsoda forgatókönyv! Micsoda történet! Micsoda karakter! Micsoda nő! Micsoda megtiszteltetés! Johnny, köszönöm!

– írta posztjában Antonia Desplat, aki Beatrice Hastings karakterét alakította. 

Johnny Depp
Johnny Depp a Modi című film forgatásán. Fotó: AFP / Valery Hache

Egy irodaházban is forgatott Johnny Depp

Találkoztak vele az Andrássy úton is, aztán egy irodaházban, amely szintén forgatási helyszín volt. Egy videó kering a neten az utóbbi helyről, ahol a lépcsőházban futottak össze a színésszel. A film producerei Johnny Depp mellett Al Pacino és Barry Navidi. Velük is találkozhattak rajongók ezeken a helyeken. 

Borítókép: Johnny Depp (Fotó: Luca Carlino)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.