Újra WAMP Design vásár

A Wamp Design vásáron magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.

2023. 11. 12. 11:00
A Wamp design helyszíne ezúttal a Néprajzi Múzeum
A Wamp design helyszíne ezúttal a Néprajzi Múzeum Forrás: wamp.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Wamp Design egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, fiatal, családos, kreatív szakember és érdeklődő laikus, ezáltal a dizájn nem egy elvont művészeti fogalomként jelenik meg, hanem egy izgalmas lehetőség, ami becsempészhető az emberek mindennapjaiba. 

A Wamp design vásárnak ezúttal a Néprajzi Múzeum  ad otthont
A Wamp Design vásárnak ezúttal a Néprajzi Múzeum ad otthont (Fotó: Nagy Zoltán)


A Wamp Magyarország egyik legnagyobb és leghosszabb ideje designnal foglalkozó magánkezdeményezéseként kiemelt hangsúlyt fektet az általa közvetített társadalmi felelősség- és értékvállalásra is: a fast fashion és a plázák ellensúlyozójaként egy fenntartható, emberközpontú alternatívát teremt havi rendszerességű vásáraival.

A látogatókat ingyenes belépéssel a Néprajzi Múzeum 2. emeleti rendezvénytermébe várják, az esemény gyerek- és kutyabarát.

 

Borítókép: A rendezvény plakátja (fotó: wamp.hu)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.