Az Iron Maiden frontembere megajándékozza magyar rajongóit

Az Iron Maiden frontembere Bruce Dickinson 19 év után szólóalbummal jelentkezik jövő év elején.

Forrás: Live Nation Central and Eastern Europe2023. 12. 06. 17:00
BRUCE DICKINSON MANDAKE PROJECT 2023 PHOTO BY JOHN McMURTRIE
BRUCE DICKINSON MANDAKE PROJECT 2023 PHOTO BY JOHN McMURTRIE Forrás: BRUCE DICKINSON MANDAKE PROJECT 2023 PHOTO BY JOHN McMURTRIE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The Mandrake Project című album megjelenését turné is követi. Bruce Dickinson nem felejtkezett meg a magyar rajongóiról sem, 2024. június 1-jén a Barba Negrában csap a húrok közé az Iron Maiden énekese. Bruce Dickinson többször járt Magyarországon, legutoljára tavaly koncertezett az Iron Maidennel hazánkban.

Az új lemez, a The Mandrake Project december 1-jén jelent meg bakelit kislemezként, amely egy nyolcoldalas képregényt is tartalmaz.

Fontos volt, hogy ezzel a számmal megadjuk a projekt alaphangját 

– magyarázza Dickinson, hogy hozzátette 

A címéhez illően ez egy kemény dal, és egy elképesztő riff vezeti végig… de van egy igazi dallam is a refrénben, amely megmutatja azt a fény és árnyék játékot, amit az album többi része fog hozni 

– mondta Dickinson akinek 2005-ben jelent meg utoljára szólólemeze.

Bruce Dickinson és fenomenális zenekara – amely a gitáros Roy Z, a dobos Dave Moreno, a basszusgitáros Tanya O'Callaghan és a billentyűs mester Mistheria csapatából áll – nyilvánosságra hozta a turné állomásait, amelyben a magyarországi rajongóknak sem kell csalódniuk. Budapesten június 1-jén lépnek fel a Barba Negrában.


Borítókép: Bruce Dickinson  (Forrás: Live Nation Central and Eastern Europe)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.