Bejelentették: ezek a zenekarok érkeznek jövőre az EFOTT-ra

Már a jövő nyárra készülnek a fesztivál szervezők. Az EFOTT-ot azaz az egyetemisták és főiskolások fesztiválját 2024-ben július 10. és 14. között rendezik meg, ismét a közkedvelt helyszínen, a Velencei-tó partján. A ValMar, Dzsúdló, T. Danny, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana és a Punnany Massif is koncertet ad az eseményen.

Forrás: MTI2023. 12. 20. 14:00
EFOTT
EFOTT Nagyszínpad Fotó: Facebook / EFOTT Forrás: Facebook / EFOTT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyetemisták és főiskolások fesztiválját 2024-ben július 10. és 14. között rendezik meg a Velencei-tó partján. Az EFOTT története 1976-ban indult, a rendezvény jövőre lesz 48 éves. A fellépők névsora még nem teljes, a következő hetekben további magyar előadók koncertjeit jelentik be.

Valmar
A Valmar duó. Forrás: Facebook/Valmar

Visszatér az EFOTT-ra egy rég látott kedvenc, a jeti, akinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: a lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz a fesztivál. Hamarosan kiderül, a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztiválon ezúttal mi lesz a szerepe

— mondta Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés fontos helyszínévé vált az egyetemistáknak. Az EFOTT tulajdonosi jogait gyakorló HÖOK, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során az EFOTT-on.

Az EFOTT-on az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén mintegy húsz felsőoktatási intézmény és programlehetőség várta az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői egyaránt megtalálhatók az EFOTT egyetemi campusán.

 

Borítókép: Az EFOTT nagszínpada (Forrás: Facebook/EFOTT)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.