Jókai Mór valósággal életre kel a Petőfi-filmben + videó

Koltai-Nagy Balázs, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művésze elképesztően hitelesen alakítja az írót a Petőfi-filmben.

Forrás: Facebook2024. 01. 30. 18:00
Jókai Mór
Jókai Mórt a filmben Koltai-Nagy Balázs alakítja Forrás: Fórum Hungary
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

JÓKAI MÓR ÉLETRE KELT! A MOST VAGY SOHA! minden forgatási napján ezt éreztem, amikor megláttam Koltai-Nagy Balázst, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház elképesztően tehetséges színművészét. És nem pusztán azért, mert a ruhája, a hajviselete, a szakálla és a bajusza miatt hasonlított a magyar írófejedelemre, hanem mert olyan mély átéléssel formálta meg őt: Jókai Mórt, a megfontolt lázadót...

– írta Facebook-oldalán Rákay Philip, a Most vagy soha! című film forgatókönyvíró-kreatív producere. 

Az 1848-as forradalom eseményeit életre keltő film március 14-én debütál a hazai mozikban. Az akciódús, romantikus kalandfilm készítésének kulisszatitkairól szóló cikkünket itt olvashatja

Borítókép: Jókai Mórt a filmben Koltai-Nagy Balázs alakítja (Fotó: Fórum Hungary)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.