Az ötvenéves Eddát még mindig imádja a közönség + galéria

Kevés olyan csapat van ma Magyarországon, amely elmondhatja magáról, hogy ötven év óta töretlen a sikere, s amelynek tagjai ennyi év után is tudnak közösen alkotni, együtt dolgozni. A rajongótábor sem morzsolódott le, az Edda dalai ugyanúgy megérintik a mai fiatalokat, mint ahogy annak idején a szüleiket.

2024. 03. 10. 8:00
HZ1_3160
50 éves az Edda. Jubileumi koncert a Papp László Budapest Sportarénában 2024. március 9-én. Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valamit nagyon tud Pataky Attila, Alapi István, Kicska László, Gömöry Zsolt és Benkó Ákos. Március 9-én este az évfordulós bulit ugyanazzal a lelkesedéssel játszották végig, mint amilyen elszántsággal tették országszerte ismertté az alapító tagok 1973-ban a miskolci egyetemistákból összeállt Edda Művek néven debütáló bandát. Igényes zenéjükkel, őszinte szövegeikkel tízezrek kedvencévé váltak, s maradtak is – ötven év ide, vagy oda. Galériánkban a látványos ünnepi koncertjük legjobb pillanatait láthatják. 

Borítókép: Pataky Attilán és barátain nem fog az idő (Fotó: Havran Zoltán) 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.