Mi történt a forgatáson?

Hamarosan a mozikba kerül a látványos és magával ragadó történelmi kalandfilm, az 1848. március 15. eseményeit izgalmas kalandfilmként feldolgozó Most vagy soha!. A március 14-i premier előtt a film producere, Rákay Philip exkluzív forgatási fotókat osztott meg a közösségi oldalán.

2024. 03. 11. 9:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A producer azt írja: 

Ahogy közeledünk a Most vagy soha! bemutatójához, és lassan elengedjük öt esztendeje dédelgetett közös alkotásunk kezét, egyre több felejthetetlen emlék tör fel az emberből… Sopron csodálatos utcáit összesaraztuk, a Nemzeti Múzeum elé szürke marhákat vittünk, a Kincsem Parkban Landerer nyomdabelsőt, Fóton hollywoodi méretű díszletvárost építettünk. Száz nap forgatás, száz színész, sok ezer kiváló ember közös, szent akarata, kitartása, tehetsége és évekig tartó, megfeszített munkája kellett ahhoz, hogy mindez sikerüljön. Hazafias kötelesség volt filmet készíteni Petőfi Sándor és a márciusi ifjak egy napjáról, a napról, amely mindent megváltoztatott… Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!

 

 

Borítókép: Jelenet a filmből (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.