Mit kíván a színésztársaknak Trill Zsolt?

A filmes magazinműsorban, a Svenkben szombat este az immár Kossuth-díjas színésszel láthatnak interjút, aki szerepeiről és a filmmel való kapcsolatáról is mesél.

2024. 03. 16. 18:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt időszak forgatási dömpingjével kapcsolatban a színművész elmondja: 
 

Az összes magyar színésznek azt kívánom, hogy évente egy-két filmben forgasson és nagyon sokat dolgozzon a színházban, mert egyik helyről másikra visszük át a tapasztalatainkat.


Ugyanakkor beszél a színház és a film különbségéről, a két terület színészi munkájának eltéréséről, a filmes munkákban megjelenő együttműködési kényszerekről. És azt is elmondja, szeret forgatni, szeret találkozni új emberekkel, örül annak, ha munkái révén eljuthat olyan helyekre, ahol még soha nem járt. 


Trill Zsolt Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész, többek között értékes filmszínészi tevékenysége elismeréseként, példaadó hitelességgel megjelenített szerepformálásai kapcsán március 15-én Kossuth-díjban részesült.

A Svenk műsorát  22.50-től láthatják a Hír TV-n

Borítókép: Trill Zsolt a Svenk műsorában (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.