Rémálmokat hoz a Holtakkal suttogó

Alberto Corredor filmje nem ismeretlen a magyar közönség számára: a Baghead eredeti, kisfilmverziója 2019-ben a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál horrorfilmeket bemutató @Midnight szekciójában versenyzett, ahol elnyerte a közönségdíjat.

Forrás: ADS Filmek2024. 03. 05. 20:30
Részlet a Holtakkal suttogó című filmből
Fotó: Képernyőfotó/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Barbár és az Az producereinek új filmjében a főszereplő, Iris az apja halála után egy régi lerobbant kocsmát örököl. A hagyaték rendezése miatt Berlinbe utazik, hogy azonosítsa apja holttestét és az ügyvédnél aláírja a papírokat. A nő nem sejti, hogy az iratok aláírásával nemcsak a kocsmát kapja meg, hanem az alagsorban rejtőzködő lényt, Bagheadet is, aki a holtak alakját is képes felvenni, ezáltal lehetőség nyílik kommunikálni az elhunytakkal.

Baghead – Holtakkal suttogó
A Holtakkal suttogó című film plakátja. Fotó: Képernyőfotó/YouTube

Bagheadből üzlet lesz: kétezer dollárért két percet lehet vele eltölteni. A kétperces szabály megszegése azonban rémisztő következményekkel jár. 

A Baghead – Holtakkal suttogó 2024. március 14-től látható a magyar mozikban, az ADS Service forgalmazásában.

Borítókép: Baghead - Holtakkal suttogó (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.