Százmillió ember nézte, most visszatér a képernyőkre ez a híres sorozat

Túlságosan is népszerű, ezért újabb visszatérést terveznek.

Forrás: Origo2024. 04. 16. 17:25
televízió, tévé,sorozat,tévénézés
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszatér a Hősök című sorozat a képernyőkre, amely egykor kiváló nézettséggel mutatkozott be a TV2-n – írja az Origó

Emlékeztetnek, hogy a Hősök 2006 és 2010 között volt látható, és hétköznapi emberekről szólt, akik szuperképességek birtokába jutnak. A főszereplője Milo Ventimiglia volt, és feltűnt benne még Hayden Panettiere, Jack Coleman és Robert Knepper is. 

A rendező, Tim Kring ugyanis most újabb ráadást tervez  készíteni, amelynek a címe Heroes: Eclipsed. A sorozat pilot epizódját az amerika napfogyatkozás hetében mutatták be az Egyesült Államokban a potenciális vevőknek.

A Heroes: Eclipsed lényege dióhéjban, hogy az évekkel az eredeti sorozat eseményei után játszódik, amikor újabb emberek fedezik fel erejüket, és életük nagyban megváltozik, miután megpróbálják megmenteni a világot. 

A portál felidézi azt is, hogy 2015-ben egyszer már feltámadt a sorozat, Hősök: Újjászületés címen, akkor többen visszatértek az eredeti széria szereplői közül. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.