Ákos rockturnéval tér vissza a Balatonra

Június 7-én Rockturnéval és legújabb dalaival veszi be a Balaton nagyszínpadát, a Plázst a Kossuth-díjas énekes. Ákos koncertje után a nyár első péntekén Rakonczai Imre pianoestjét is meghallgathatjuk a Plázs Arénában, míg szombaton Pogány Induló érkezik élőzenekaros felállással, és a Necc Party hozza a házibuli-hangulatot.

2024. 05. 31. 18:30
Ákos
Ákos. Fotó: Tolnai Népújság/Makovics Kornél
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ákos hazánk legnépszerűbb pop-rock ikonja, aki eddig szinte minden évben fellépett a Plázson, így bőven akad olyan élménye, amit el lehet mesélni: – Gyönyörű, izgalmas helyszín, közvetlenül a tóparton. Tényleg szinte hazajárunk a Plázsra, az utóbbi években rendszeresen felléptünk itt, komoly tömeg szokott összejönni, és mindig ünnepi a hangulat. Sok sztorink van a helyről, például játszottunk már szélviharban, és volt, hogy a komplett produkciót egy kis sátorba kellett menekíteni az eső elől. De remélem, idén ugyanolyan ideális idő fogad, mint a legutóbb, mert az tényleg pazar volt. Úgy hallom, megújult sok minden, a korábbi klubszínpad helyett komoly fejlesztésekkel találkozunk az idén, szóval egyre jobban várom a június 7-i bulit – mondta Ákos

Ákos
A tavalyi Ákos-koncert és a közönség a Plázson Forrás: Facebook/Ákos

Arról is beszélt, milyen műsorra készülhetnek a koncertlátogatók. – A jubileumi, akusztikus előadások után az egész banda alig várja, hogy odacsördítsünk. Rockműsorral készülünk, sok izgalmas dallal: a program kialakítását az is befolyásolta, hogy idén éppen 30 éves a Test című album, valamint olyan vadonatúj szerzemények is elhangzanak, mint az Ember maradj vagy a napokban megjelent Kegyetlen szerelem.

Ákos: Csak elfogultan tudok nyilatkozni a Balatonról

A Kossuth-díjas előadó szívének nemcsak a Plázs, de a Balaton is igen kedves. A Balaton elsősorban a páratlan szépségű tájat, a finom borokat jelenti számára: 

– Mindezek nemcsak nyáron élvezhetők, de ilyenkor különös hangsúlyt kapnak. Évtizedekkel ezelőtt ide akartam költözni, van egy kis házunk is a tótól nem messze, elképesztő panorámával, úgyhogy csak elfogultan tudok nyilatkozni a Balatonról.

Ákos koncertjei mindig kiemelt pillanatai a nyárnak, a koncert után pedig az Arénában Rakonczai Imre zonograjátékát élvezhetik a rajongók a Rakonczai Blue Piano-esten, egy kis alvás és csobbanás után pedig másnap Pogány Induló élő nagyzenekaros koncertjével és Necc Partyval vár vissza mindenkit a Plázs. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.