Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Csúnyán kibabrált a Disney a magyar színésszel

Szomorú posztot tett közzé Facebook-oldalán Sinkovits-Vitay András: a jövőben nem ő adja Hugh Jackman magyar hangját a Deadpool sorozatban

Forrás: Facebook2024. 05. 23. 16:00
Sinkovits-Vitay András
Sinkovits-Vitay András Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ismert és kedvelt színész posztjában elmondja, hogy bár sokan megkeresték azzal, felveszi-e még a „szinkronkarmokat”, sokáig nem tudott egyértelműen válaszolni, bár a bejegyzésből kiderül: a maga részéről örömmel vállalata volna a munkát. Az előzmények kapcsán leszögezi: 

Az elmúlt 24 évben összesen 8 alkalommal szinkronizáltam Hugh Jackmant különböző képregényfilmekben, valamint egyszer a közös karakterünket rajzfilmes formában is.

Hogy nem folytathatja, szerinte nem rajta múlik. 
 

Történt ugyanis, hogy miután a Disney új filmjének előzetesében nem tudott szerepet vállalni, mivel a felvétel napján a  21. Klasszikus Erdélyi Magyar Irodalom Kárpát-medencei Prózafelolvasó Versenyén szerepelt díszvendégként, meglepetés-castingot szervezett a stúdió. 

Bár nem tudom, hogy 8 film után milyen új információt nyújthat egy ilyen felvétel a megrendelő számára, de részt vettem rajta

– írja a színész a Facebookon.
Majd kiderül: „ma azt az információt kaptuk, hogy a Disney (?) úgy döntött, hogy nem tart igényt a hangomra.”
A bizonyára sokak számára elszomorító bejegyzésben a színész leszögezi, nem az anyagiakon múlott a folytatás, egyúttal megköszöni a rajongók támogatását, szeretetét. 

Valódi elismerést csak és kizárólag a közönség adhat! Nagyon köszönöm mindenkinek!

Hogy ki lesz a hamarosan mozikba kerülő Deadpool és Rozsomák című moziban Hugh Jackman új magyar hangja, az természetesen nem derül ki a bejegyzésből.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.