Elhunyt Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák sztárja

Ötvenhárom éves korában elhunyt Shannen Doherty amerikai színésznő, aki főként azzal vált ismertté, hogy az 1990-es években készült Beverly Hills, 90210 című filmsorozatban alakította Brenda Walsh középiskolás lányt – jelentette vasárnap az amerikai People magazin.

Forrás: MTI 2024. 07. 14. 16:46
Shannen Doherty
Elhunyt Shannen Doherty Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Doherty játszotta az 1998-ban indult Bűbájos boszorkák című sorozatban a három mágikus képességekkel rendelkező nővér egyikének szerepét is.

Shannen Doherty
Shannen Doherty ötvenhárom évesen hunyt el. Forrás: Wikipedia/Wilson Cleveland 

– Nehéz szívvel erősítem meg, hogy elhunyt Shannen Doherty színésznő. Július 13-án, szombaton elvesztette harcát a rákkal szemben a betegség elleni sokéves küzdelem után – idézte a magazin Doherty publicistáját, Leslie Sloane-t.
 

A színésznő 2015-ben hozta nyilvánosságra, hogy mellrákkal küzd. 2023-ban agydaganatot távolítottak el a testéből, majd kiderült, hogy a rák átterjedt a csontjaira is.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.