Streamingpremierek: nyolc új sorozat, amibe kötelező belenézni

Nyáron is rengeteg újdonság vár a véget nem érő streamingsorozatok világában. Ami viszont előny lehet, hogy most mindenkinek kicsit több ideje van elmerülni a premierek feneketlen kútjában.

2024. 07. 11. 5:31
streaming premierek
A nyár további nagy dobásai mellett visszatérnek London bandái is a streaming oldalakra. Fotó: themoviedb
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem csak a Netflix top 5-ös listánkon lehet izgalmas sorozatokat találni, hiszen minden magyarországi streamingszolgáltató, és persze a külföldi nagy platformok is azon vannak, hogy a nyaralás alatt is legyen mit nézni. Mutatjuk, hogy mik a legújabb, kihagyhatatlan sorozatok, streamingpremierek!

streaming premierek
Ezen a héten a streaming premierek közül talán a legizgalmasabb új sorozat a Szabadíts meg, ahol a krimifaktorhoz a svéd migrációs feszültségek is hozzáadnak. Forrás: Themoviedb

Top 8 sorozat: íme, a legjobb hazai streaming premierek 

8. A világ legmérgezőbb állatai (Kings of Pain) – 2. évad 

Ez az amerikai doku-reality már 2019 óta fut a különböző külföldi csatornákon, de végre a hazai streamingoldalakon is elérhető.

  • Hol található?

RTL+

  • Miről szól?

Közelről megismerkedhetünk a világ legmérgezőbb állataival, hogy megértsük, miként választják ki áldozatukat, milyen kémiai anyagokat használnak fegyverként, és hogyan lehet túlélni a támadásukat.

7. Szabadíts meg (Deliver me) – 1. évad  

A skandináv krimi szerelmeseinek ajánljuk ezt a svéd sorozatot. A nyomozás középpontjában két tinédzser fiú áll: jó barátok, mégis egy világ választja el őket egymástól. Nemcsak az utcai bűnözés, és valami nagyobb szervezet miatt érdekes ez a sorozat, hanem azért is, mert jobban beleláthatunk a svédországi migrációs feszültségekbe.

  • Hol található? 

Netflix

6. London bandái (Gangs of London) – 2. évad 

Ezt a sorozatot talán akkor sem kell bemutatni, ha valaki még nem nézte meg a SkyShowtime kínálatát. Itt viszont nem érdemes a mély vízbe ugrani – a kíváncsi ám avatatlan szemeknek először az első évadot ajánljuk.

  • Hol található? 

SkyShowtime

  • Miről szól?

London utcáin káosz uralkodik, miután lemészárolják a város leghírhedtebb családját, így a hatalmi harcok sem váratnak magukra sokáig.

5. Trailblazers (Trailblazers) – 1. évad 

Vannak, akik többre is képesek az egyszerű győzelemnél. Bálványok, akik az egyenjogúságért küzdenek és a jövő generációját is változásra inspirálják. Ez az animációs sorozat legendás sportolókat mutat be.

  • Hol található? 

Max

4. TBA (Olympic Stories) – 1. évad 

  • Hol található?

Max

Top 3 sorozat

3. Miért költöztem ide? (Why the Heck Did I Buy This House?) – 2. évad 

Akár követte valaki az első évadot, akár nem, már a Maxon vár mindenkit a második évad. A különálló epizódok miatt pedig amiatt sem kell aggódni, ha inkább csak az új szezonba kapcsolódnánk be.

  • Hol található? 

Max

  • Miről szól?

Kim Wolfe segít a lakástulajdonosoknak újjáépíteni otthonukat. Tipikus házfelújítós reality-sorozat: de lehet, hogy kaphatunk pár hasznos felújítási tippet szórakozás közben.

2. Elveszett városok nyomában Albert Linnel (Lost Cities Revealed with Albert Lin) – 1. évad 

  • Hol található? 

Disney+

  • Miről szól?

A talajradar, a LiDar és a 3D-s szkennelés segítségével Lin a földön dolgozó régészekkel együttműködve fogja felfedezni és újraalkotni a még feltáratlan világokat és ősi városokat, amelyek még mindig a föld alatt rejtőznek.

1. Mr. Magoo (Mr. Magoo) – 2. évad

  • Hol található? 

Max

  • Miről szól?

J. Quincy Magoo, ismertebb nevén Mr. Magoo, egy zseniáis rajzfilmfigura, akit 1949-ben az UPA animációs stúdióban alkottak meg. A nyugdíjas karakter kalandokba keveredik, ám önbizalmának és megállíthatatlanságának köszönhetően minden akadályt leküzd.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.