Világpremierre készülnek a Margitszigeti Színház színpadán

Augusztus 28-án este 20 órakor a világon először mutatják be a rendkívüli cirkuszshow-t, a The Freaks Nova – Visionaire’s World című látványos előadását. A Britain’s Got Talent-ből ismert világszínvonalú művészek, akrobaták, zsonglőrök, zenészek és táncosok egy olyan multimédiás produkciót hoznak el a Margitszigeti Színház színpadára, ahol a lenyűgöző akrobatika vizuális illúziókkal és LED-animációkkal párosul.

2024. 08. 23. 14:15
Margitszigeti Színház
Lenyűgöző multimédiás cirkuszi show várja a közönséget a Margitszigeti Színházban Forrás: Margitszigeti Színház
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A művészet és a technológia magával ragadó keveréke a fantázia elképesztő világába repíti a közönséget augusztus 28-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Margitszigeti Színház
A The Freaks akrobatikus show-csapat világpremierre készül a Margitszigeti Színház színpadán. Fotó: Margitszigeti Színház

Lélegzetelállító produkciót láthat a Margitszigeti Színház közönsége

Olyan neves művészek, mint a The Freaks akrobatikus show-csapat, Jonglissimo, Chris Cross, Nina Sofie Berghammer, Mister Stefano és az Acro Freaks ennek az akciódús sci-fi történetnek a létrehozásáért egyesítik képességeiket.

A Britain’s Got Talent tehetségkutatóból ismert lenyűgöző, világszínvonalú, virtuóz The Freaks akrobatikus show-csapat fellépett már a hongkongi kínai újévi fesztiválon, a Las Vegas-i Aria Resort & Casinóban, a Forma–1 Bahreini Nagydíján és Németországban a Helene Fischer Show-n. 

Káprázatos, ahogy a csoport tagjai mindenféle felszerelés nélkül katapultálják egymást több méter magasban a levegőben, és lélegzetelállító trükkjeikkel lenyűgözik a közönséget.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.