Ilyen volt a Strand Fesztivál első napja + galéria

Csütörtökön elstartolt a Strand Fesztivál Zamárdiban. Az első napon a Halott Pénz, Manuel, Bye Alex és a Slepp, valamint Krúbi szórakoztatta a közönséget. A látványos cirkuszi show-n pedig Addis Abeba produkcióját csodálhatták meg a fesztiválozók.

2024. 08. 23. 9:15
Strand Fesztivál
ByeAlex és a Slepp koncertje a Strand Fesztiválon Fotó: MTI/Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtöki nyitónapon belakták a zamárdi szabadstrandot a fesztiválozók, bár a délután igen álmosan indult az idei Strand Fesztiválon. Estére azonban megtelt a Mol-nagyszínpad előtti tér, rengetegen voltak kíváncsiak a Halott Pénz koncertjére, akik igazi bulihangulatot teremtettek, berobbantották a háromnapos fesztivált.

Strand Fesztivál
Bulizó fiatalok a Strand Fesztivál nyitónapján. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Nagy nevekkel, népszerű zenekarokkal jön a Strand Fesztivál második napja

A fesztiválozók két koncert között az elhunyt magyar zenészekről – Fábián Juliról, Siklósi Örsről, Somló Tamásról és DJ Palotairól – elnevezett utakon sétálhattak, de felfedezhették a különféle kortárs művészeti alkotásokat is.

Emellett több helyszínen lélegzetelállító cirkuszi mutatványosok produkcióján ámulhattak.

A Strand Fesztivál mai programjában este Majka ad koncertet a Mol-nagyszínpadon, de fellép a Margaret Island, a Wellhello, a Bagossy Brothers Company, és ahogy korábban már megírtuk, káprázatos cirkuszi show-t láthatnak a fesztiválozók Strand Circus Morpheus Show címmel.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.