Libabőr: így játszotta négyszázötven zenész az egyik legszebb magyar rockballadát

Kecskemét adott otthont az eseménynek, ahol felcsendült az érzelmes dal.

Forrás: A Road zenekar Facebook-oldala/A Cityrocks youtube-csatornája2024. 09. 03. 22:28
Fotó: Norbert RADO
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem találjuk a szavakat, segítsetek megkeresni és megírni helyettünk – hívta fel a figyelmet az idén húszéves Road zenekar a Facebook-oldalán, miután megosztottak egy felvételt, ahol a Cityrocks nevű formáció játssza ikonikus dalukat. A videón 450 zenész adja elő a magyar rocktörténelem egyik legszebb balladáját, a Világcsavargó című számot, ami a Road-koncertek kihagyhatatlan tétele. 

Örömkönnyek, lúdbőrzés, kifejezhetetlen érzelmek, életre szóló élmények és a képeket nézve... most is épp oly hihetetlen az egész, mint azon az estén!

– fogalmazott a jubiláló zenekar, hozzátéve, hogy ez az egyik legszebb születésnapi ajándékuk. 

A Road idén ünnepli megalakulásának húszéves évfordulóját, melynek csúcspontjaként december 28-án a rockerek beveszik a Budapest Arénát. 

Borítókép: A Road zenekar és közönsége 2024. augusztus 30-án az alsóörsi Tábor fesztiválon (Forrás: Road Facebook-oldala/Radó Norbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.