Zöldséges kuszkusz csirkemellel
Elsőként a leveskockát felforraljuk a vízben vagy ráöntjük a kuszkuszra, lefedjük és 20 percig állni hagyjuk.
Elsőként a leveskockát felforraljuk a vízben vagy ráöntjük a kuszkuszra, lefedjük és 20 percig állni hagyjuk.
Majonézes, hagymás tojássaláta + videó
Szinte eteti magát, az elkészítése pedig egyáltalán nem bonyolult.
A só is olyan csodaszer a konyhában, mint a szódabikarbóna és az ecet. A sót nemcsak a főzés-sütés során, hanem bizony takarításnál is használhatjuk. Hogy pontosan mire jó? Mutatjuk!
Kezdjünk a cukkinival: héjastól lereszeljük és kinyomkodjuk egy kicsit, hogy ne legyen túl híg a tészta.
Szervezetünk méregtelenítésére keresve sem találhatnánk tökéletesebb időpontot a tavaszi időszaknál. A természet megújulása igazi motiváló erővel hat ránk, hogy mi is a legjobb formánkat hozzuk, tiszta lappal kezdjük az új évszakot. Itt az ideje tehát, hogy megszabaduljunk a testünkben télen felhalmozott méreganyagoktól!
A sajtos brokkolileves elkészítéséhez elsőnek az olajat felhevítjük, megpároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát.
Kezdésnek a tojásos lecsóhoz egy lábasban, közepes lángon zsiradékot hevítünk.
A keksztekercs elkészítéséhez mindenekelőtt összekeverjük a darált kekszet, a porcukrot, a kakaóport és a vaníliás cukrot.
Kezdés gyanánt az aszaltparadicsom-mártáshoz a hagymát apróra vágjuk, és megpirítjuk az olajon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.