Kukkantsunk be Jon Bon Jovi óceánparti kastélyába!

A sztár 43 millió dollárért vásárolta meg a Florida gyöngyszemének is nevezett Palm Beachen található impozáns birtokot és épületet, amely egyenesen az Atlanti-óceánra néz.

Forrás: lakaskultura.hu2020. 08. 03. 16:30
BON JOVI, Jon
New York, 2018. október 30. Jon Bon Jovi, a Bon Jovi amerikai rockzenekar énekese interjút ad New Yorkban 2018. október 29-én. A zenekar bejelentette, hogy 2019-ben európai koncertkörútra indul tizennyolc város érintésével. MTI/EPA/Alba Vigaray Fotó: Alba Vigaray
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jon Bon Jovi bizonyára kedveli Palm Beach ezen környékén: épp hogy csak eladta az ugyanitt található házát 20 millió amerikai dollárért, máris új vásárolt itt. A hírek szerint ráadásul a két ingatlan ugyanabban az utcában is található, nem messze jó barátja, Howard Stern rádiós műsorvezető otthonától.

Az óceánparton található birtoknak nemcsak az elhelyezkedése és a kilátása páratlan, hanem a felszereltsége is: összesen hét hálószoba, ugyanennyi fürdőszoba szolgálja a világsztár kényelmét, ezeken kívül pedig dolgozószoba, csúcsminőségű konyha, edzőterem, medence, lift, valamint egy borospince is jár az ingatlanhoz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.