Meztelenül kergette egy férfi a laptopját ellopó vaddisznót (+18)

A fürdőző éppen meztelen volt, amikor észrevette az esetet, ezért így kezdte el kergetni az állatot.

Forrás: origo.hu2020. 08. 07. 13:00
null
Pörböly, 2020. augusztus 6. Vaddisznó a gemenci erdõben, Pörböly közelében 2020. augusztus 6-án. MTI/Sóki Tamás Fotó: Sóki Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vicces jelenet játszódott le a berlini Teufelssee tó partján, amikor egy vaddisznó két kölykével ellopta egy férfi laptopját. A fürdőző éppen meztelen volt, amikor észrevette az esetet, ezért így kezdte el kergetni az állatot. Több fotó is készült – írja a t-online.de.

A fotókat egy Adele Landauer nevű nő töltötte fel a Facebook-ra, azzal a megjegyzéssel: Vaddisznóvadászat. Ezeken az látszik, hogy egy meztelen férfi kerget egy vaddisznót, aminél egy sárga zacskó van. Kiderült, hogy a zacskóban a férfi laptopja volt, ezért volt hajlandó akár ádámkosztümben is megkergetni az állatot.

Az állat végül elengedte a zacskót. A nő megmutatta a fotókat a férfinak, aki hangosan nevetett rajtuk, és engedélyezte, hogy azokat nyilvánosságra hozza.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.