Nem meglepő: Andrew Lloyd Webber is utálta az új Macskák-filmet

A zeneszerző szerint megbosszulta magát, hogy a rendező senkivel nem akart együtt dolgozni az eredeti előadás alkotói közül.

Forrás: szoljon.hu2020. 08. 05. 21:45
LLOYD WEBBER, Andrew
New York, 2018. janur 29. Andrew Lloyd Webber angol zeneszerz rkezik a Grammy-djak 60. tadsi nnepsgre a New York-i Madison Square Gardenben 2018. janur 28-n. (MTI/EPA/Jason Szenes) Fotó: JASON SZENES Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andrew Lloyd Webber is elmondta, mi volt a problémája a tavaly bemutatott Macskák-kal – írta az Origo.

Fotó: MTI

A zeneszerző a Sunday Timesnak nyilatkozta, hogy az volt a gond a filmmel, hogy Tom Hooper rendező senkivel nem akart együtt dolgozni az eredeti előadás alkotói közül. Az eredmény nevetséges lett.

A filmben olyanok szerepeltek, mint Taylor Swift, Idris Elba, James Corden, Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson és Ian McKellen, a rendező az Oscar-díjas Tom Hooper volt (A király beszéde, A nyomorultak és A dán lány rendezője), a film mégis hatalmasat bukott a mozikasszáknál (100 millióba került reklámköltségek nélkül, és 7 millió alatt hozott az első hétvégéjén), közröhej tárgyává vált a kritikusok, a filmszakma és a filmrajongók körében is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.