El sem hinné melyik filmhez készít remake-et Will Smith

A színész mellé egy másik A-listás sztár is csatlakozik, mindketten produceri szerepeket is ellátnak.

Forrás: origo.hu2020. 08. 21. 9:45
SMITH, Will
Budapest, 2019. szeptember 26. Will Smith amerikai színész, fõszereplõ, rapper Ang Lee Oscar-díjas rendezõ Gemini Man címû filmjének sajtótájékoztatóján a budapesti Four Seasons Hotelben 2019. szeptember 26-án. A film október 10-tõl látható a magyarországi mozikban. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Will Smith és Kevin Hart közösen készítik a Repülők, vonatok, autók remake-jét: színészként és producerként is jegyzik majd az új verziót.

Az eredeti 1987-es filmet a vígjáték-specialista John Hughes rendezte, Steve Martin és John Candy játszottak benne két markánsan különböző üzletembert, akik különféle utazási bonyodalmak közepette próbáltak hazajutni Chicagóba Hálaadásra.

Kevin Hart és csillaga, a Hollywoodi hírességek sétányán
Fotó: MTI/EPA

A forgatókönyv a Brooklyn 99: Nem százas körzet egyik szerzője, Aeysha Carr nagyjátékfilmes debütálása lesz.

Smith legutóbb a Gemini Man és a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk alkalmával volt látható a vásznon, Hart pedig a Jumanji: A következő szint-ben.

Smith Venus és Serena Williams apjaként tűnik majd fel a King Richard című filmben, Hart pedig a Fatherhood-dal tér vissza jövő áprilisban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.