Megnyitotta harmadik külföldi képviseletét is a legnagyobb német futballklub

A hatszoros BEK-/BL-győztes Bayern München kiemelt figyelmet szentel a délkelet-ázsiai piacnak.

2022. 02. 22. 16:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bangkokban nyitotta meg harmadik külföldi képviseletét a német labdarúgó Bundesligában címvédő és listavezető Bayern München – számolt be a hírről a távirati iroda.

Az MTI arról tudósított, hogy a 2014 óta New Yorkban és 2017 óta Sanghajban is irodát működtető, hatszoros BEK-/BL-győztes futballklub keddi indoklása szerint kiemelt figyelmet szentel a délkelet-ázsiai piacnak, és a thaiföldi képviselet révén

közvetlen kapcsolatot kíván kiépíteni a lelkes rajongókkal, együttműködési lehetőséget kínál a helyi partnereknek, és támogatja a térség utánpótlás-nevelését is.

Délkelet-Ázsiában jelenleg 39 Bayern-szurkolói klub működik.

A bajor csapat 2000-ben barátságos meccset vívott a thaiföldi válogatottal, 2017-ben pedig Szingapúrban játszott bemutatómérkőzést.

Borítókép: A Bayern München játékosai ünnepelnek a bajnoki trófeával, miután 1-0-ra győztek a Tigres UANL ellen a katari labdarúgó-klubvilágbajnokság döntőjében, Al Rayyanban 2021. február 11-én. (Fotó: MTI/EPA/Nusad Szekkajil)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.