Humbug vagy valóság a munka-magánélet egyensúly?

A munkahelyek egy része számtalan módon keresi a dolgozók kegyét, ha a munka-magánélet egyensúly biztosításáról van szó.

2022. 09. 01. 11:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Játsszunk! Mondjon hangos igent minden alkalommal, amikor olyat lát a következő listában, ami az ön munkahelyén is megvan. 

Rugalmas munkaidő, családi fénykép az asztalon, Facebook munkaidőben, kolléga cuki kutyája, céges jógatanfolyam, csendszoba, home office.

 Hányszor kiáltott fel? És mit szóltak hozzá a kollégái, hogy hangos igeneket kiabál?

 

A munkahelyek egy része számtalan csalafinta módon keresi a dolgozók kegyét, ha a munka-magánélet egyensúly biztosításáról van szó. 

Kétségtelen, hogy mostanában, amikor a munkaerőpiacon a „megtartás az új toborzás”, felértékelődnek a feltöltődést, kényelmet, biztonságot nyújtó kedvezmények.

Vagy éppen ellenkezőleg? A munkahelyek merő számításból teremtenek otthoni körülményeket, hogy még több munkára bírják a dolgozókat? Ön mit gondol erről? Egy új kutatás, a „Dolgozz boldogabban” felmérés a hazai munkavállalók tapasztalatainak összegzésével keresi a választ a fenti kérdésekre.

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen róla, hogyan állnak a magyarok a munka-magánélet egyensúllyal. A „Dolgozz boldogabban!” kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki!

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.