időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

Medve érkezett váratlanul a születésnapi partira + videó

Forrás: Origo.hu
2022.09.14. 10:22 2022.09.14. 10:50
Medve érkezett váratlanul a születésnapi partira + videó

Rauf és Laura Majidian egy videót rögzítettek arról a fekete medvéről, amely a West Hartford-i otthonukban megrohanta a születésnapi partira kirakott finomságokat, mielőtt angolosan továbbállt volna – olvasható az Origó cikkében.

Egy születésnapi piknik nagy meglepetéssel ért véget egy connecticuti család számára, amikor egy fekete medve bukkant elő az erdőből, majd megdézsmálta a süteményeket.

 Rauf és Laura Majidian videón rögzítették, ahogy az állat szó szerint lerohanta a kétéves fiuk, Cyrus partijára kirakott finomságokat az asztalon a West Hartford-i otthonukban.

A buzgó maci magába tömött néhány süteményt, mielőtt elsétált volna, de figyelmen kívül hagyta a gyümölcsleves dobozokat és egy kosár kenyeret.

– Kicsit félek, egy kissé meg vagyok ijedve, de mindenki biztonságban van – mondta Laura Majidian a WTNH News helyi állomásnak, amit a The Guardian online portál idéz.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.