Medve érkezett váratlanul a születésnapi partira + videó

Süteményt lopott, majd távozott.

Forrás: Origo.hu2022. 09. 14. 10:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rauf és Laura Majidian egy videót rögzítettek arról a fekete medvéről, amely a West Hartford-i otthonukban megrohanta a születésnapi partira kirakott finomságokat, mielőtt angolosan továbbállt volna – olvasható az Origó cikkében.

Egy születésnapi piknik nagy meglepetéssel ért véget egy connecticuti család számára, amikor egy fekete medve bukkant elő az erdőből, majd megdézsmálta a süteményeket.

 Rauf és Laura Majidian videón rögzítették, ahogy az állat szó szerint lerohanta a kétéves fiuk, Cyrus partijára kirakott finomságokat az asztalon a West Hartford-i otthonukban.

A buzgó maci magába tömött néhány süteményt, mielőtt elsétált volna, de figyelmen kívül hagyta a gyümölcsleves dobozokat és egy kosár kenyeret.

– Kicsit félek, egy kissé meg vagyok ijedve, de mindenki biztonságban van – mondta Laura Majidian a WTNH News helyi állomásnak, amit a The Guardian online portál idéz.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.